Bliv Leder

Bliv Leder

Kan du lide at være ude i naturen? Lyder Sejlads, friluftsliv, fællesskab og udfordringer som noget for dig? Og har du mod på at gøre en forskel i børn og unges liv?

Spejder er populært blandt børn og unge, og det betyder, at vi hos Fribytterne Sø er på jagt efter nye ledere. Som spejderleder er du frivillig, men udregnet i gode oplevelser får du et af de bedst betalte lederjob i verden.

Hvem er vi?
Vi er en engageret og herlig spejdergruppe på Amager med omkring 90 spejdere fra 8 års alderen og opefter, der holder til ved Amager Strand.

Dertil er vi en flok engagerede ledere i forskellige aldre og med forskellig baggrund. Fælles for os er, at vi kan lide at være ude i naturen, at udfordre og udvikle børn og unge samt at have det sjovt sammen.

Skal jeg have været spejder for at være med?
Nej, du behøver hverken have det sorte bælte i friluftsliv eller være ekspert i madlavning på Trangia for at være med. Vi andre ledere skal nok hjælpe dig godt i gang.

Har du mod på at give børn og unge en god oplevelse, og indgå i et fællesskab, er det alt rigeligt.

Du vokser også
Som spejderleder udfordrer du mange sider af dig selv. Du lærer om friluftsliv og naturen. Du udfordres kreativt, når et spejderløb skal laves med zombie-tema, eller spejderhytten omdannes til rumstation.

Du bliver sej til projektledelse, når du er med til at planlægge sommerens sejlads. Og ikke mindst vokser du af at se spejderne udvikle sig.


Hvor kan jeg høre mere?
Synes du, det lyder spændende, kan du høre mere hos gruppeleder Theis på gruppeleder [at] fribytterne [dot] dk

Venlige hilsener og på gensyn,
Lederne i Fribytterne Sø